مدیر برتر حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال 94

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، عباس باقی؛ مدیر مرکز رشد زیست فناوری یزد توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به عنوان مدیر برتر حوزه معاونت تحقیقات و فناوری در سال 94 معرفی شد که با لوح تقدیر از وی تجلیل به عمل آمد.

در پیام تقدیر محمدرضا میرجلیلی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد آمده است:

دانشگاه علوم پزشکی یزد بر خود می بالد که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت در سودای تامین سلامت انسان ها، همت خویش را به کار گرفته و مجدانه تلاش می نمایند. بی شک خدمات و زحمات بی شائبه شما، برگ زرین و پرافتخاری است که بر صفحات رنگین عرصه تحقیقات و فناوری نقش خواهد بست. هرچند که این پایان راه نبوده و آغاز فصل رویش و خیزش دوباره جهت ارتقای فرهنگ و جایگاه پژوهش و فناوری می باشد. بسی شایسته است مراتب سپاس و تجلیل خالصانه خود را از کسب عنوان مدیر برتر حوزه معاونت، تحقیقات و فناوری در سال 94  ابراز نمایم و از آنجایی که با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام وعمل، تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و سعی و کوششی بی وقفه انجام داده اید، در کمال ادب و ارادت این لوح سپاس تقدیم محضر شما می گردد.

امید است با دو بال اندیشه و ایمان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن به سوی اهداف ترسیم شده کشور عزیزمان، سرآمد نیکان باشید. توفیق الهی، رفیق طریق عزت و اعتبارتان باد.