محصولات شایا بافت شکیل یزد

شرکت شایا بافت شکیل یزد با هدف تولید پارچه های پیراهنی مردانه به عنوان یک شرکت سهامی خاص در تاریخ 92/12/23 تاسیس گردید و در تایخ 93/03/23 در لیست شرکت های یزد به ثبت رسیده است.

آدرس شرکت : یزد- شهرک صنعتی مریم آباد

شماره تماس : 31872541-035

متصدی فروش : آقای مهندس سید محمود موسوی

سهام داران و عوامل مدیریت :

1- علیرضا خانی  فوق لیسانس نساجی (مدیر عامل)

2- مهدی دشتی  لیسانس نساجی (رئیس هیئت مدیره)

3- محمد شامای  دکتری نساجی (نایب رئیس هیئت مدیره)

4- عبدالرضا دشتی لیسانس نساجی (عضو هیئت مدیره)

فناوری شرکت شایا بافت شکیل یزد توسط نمایندگی شرکت ایتالیایی سولزر اسمیت در ایران، تامین می شود و در این راستا چهار دستگاه ماشین بافندگی سولزر fast مدل T سال ساخت 2000 میلادی به همراه تجهیزات و متعلقات از ایتالیا خریداری شد.

پارچه پیراهنی تولید شرکت با کیفیت استاندارد روز دنیا و در حد خیلی عالی با برند « شکیل بافت » عرضه می گردد و دارای خصوصیات زیر می باشد :

1- تار پارچه از جنس پلی استر 100% با نمره نخ 100 دنیر.

2- پود پارچه از جنس پنبه 100 % با نمره نخ 30 رتکس یک لا.

3- عرضه پارچه : 150 سانتی متر.

4- وزن هر متر پارچه 180 گرم.

میزان تولید 300-250 هزار متر پارچه در سال.

برنامه و اهداف تحقیقی :

طراحی و بافت پارچه های پیراهنی با زیر دست خیلی عالی و با تکمیل خاص از جمله ایجاد خواص ضد آب بودن، استفاده از مواد نانو در تکمیل و استفاده از سایر تکنولوژی ها و فناوری های روز دنیا در جهت افزایش استاندارد کیفیت محصول