خدمات ایده پردازان نوین راه ابریشم

گروه راه ابریشم باهدف ارائه خدمات تخصصی برند سازی، مشاوره و آموزش سازمان فروش، تحقیق و توسعه بازار، بازاریابی، تجاری‌سازی و فروش، جذب سرمایه‌گذار؛ بهترین کارشناسان و اساتید را گرد هم آورده تا با همکاری معتبرترین شرکت‌ها و مؤسسات مربوطه و با بهره‌گیری از تجربه و دانش روز راه‌کارهای متمایزی را درزمینه های فوق ارائه نماید.

نظر به تغییرات عمده در اقتصاد ملی و بین‌المللی، اداره مؤسسات و شرکتها به شکل سنتی و با تکیه‌بر سعی و خطا امکانپذیر نیست. مشاوره یک صنعت خدماتی است که به کارآفرینان، مدیران کسب‌وکار و کلیه تصمیم گیران در سطوح مختلف راهنماییهای لازم در خصوص بهبود وضعیت فعلی یا انتقال از شرایط فعلی به شرایط مطلوب را ارائه میدهد.

گروه راه ابریشم شامل متخصصین توانمند درزمینه تحقیقات بازار، استراتژی بازار و برند سازی، تجارت الکترونیک، مدیریت سازمان فروش و منابع انسانی،تجاری‌سازی و فروش و همچنین فعال در حوزه نیازسنجی و انتقال فنّاوری است که با اشتیاق زیاد سازمان­هایی را می‌سازند که مشاغل را متحول و دگرگون کرده و آنان را به سطح حرفه‌ای مطلوب و متمایز از رقبایشان سوق می‌دهد.  خدمات مشاورین سرمایه گذاری وبازار راه ابریشم کلیک نمایید

آدرس : یزد- سه راه تعاون، پارک علم و فناوری (مرکز زیست فناوری)، طبقه دوم

TEL:  (035) 38248671 Cell phone: 09133564877